Image
Actie agenda tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen
Beeld: platform geen gevechtsvliegtuigen
Actie agenda tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen
2 minuten

Verschillende groepen verzetten zich op hun manier tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen. Om het overzicht te behouden plaatsten we ze even bij elkaar.

Organiseer jij ook een evenement of actie in je buurt? Neem dan contact met ons op! We plaatsen met veel plezier je activiteit op het overzicht of helpen je graag mee om acties op poten te zetten.

banner

 

 

 

 

 

Februari

28/2: Flyeractie Markt Ledeberg

Verschillende Gentenaren bezoeken de markt van Ledeberg op 28/2. Ze zullen er handtekeningen verzamelen tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen en er meer uitleg geven over de Nationale Betoging van 24 april 2015. Volg de meest recente info hier of neem contact met ons op.

 

Maart

20/3: Parade Hart boven Hard

Ook tijdens de tweede editie van de Hart Boven Hard Parade zetten we de gevechtsvliegtuigenkwestie in de kijker. Zin om mee te doen? Heb je een creatief idee dat je graag zou willen uitwerken met ons? Neem contact met ons op!

 

Week van 21/3: Applaus voor de F35-week

applaus

Een groep (Gentse) jongeren voert op ludieke wijze actie tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen. Op hun facebookpagina vind je verschillende cynische berichten over de F35. In de week van 15 februari 2016 plannen ze verschillende applaus-acties tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen. Volg hen op facebook!

 

 

 

April

12/4: Flyeractie Station Gent Sint-Pieters

Op 12 april verwelkomen verschillende Gentenaars tegen gevechtsvliegtuigen de pendelaars in het station Gent Sint-Pieters. Ze delen er flyers uit en moedigen mensen aan om naar de Nationale Betoging van 24 april te komen. Meer info volgt!

 

15/4: Vredesconferentie tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen

- Meer info volgt! -

 

24/4: Nationale betoging tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen

banner betogingKom op 24 april 2016 naar Brussel om te protesteren tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen! Het "Platform Geen Gevechtsvliegtuigen" nodigt alle Belgische burgers uit om die dag om 14u te komen betogen in Brussel (Centraal Station) tegen deze onverantwoorde geplande uitgave.

Schrijf het alvast in je agenda en nodig je vrienden, buren, familie en kennissen uit! En nodig je vrienden uit via Facebook!

 


Iets fouts of onduidelijks gezien op deze pagina? Laat het ons weten!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief.