Vredetelex
Vredetelex

De Vredetelex is het driemaandelijks ledenblad van Vrede vzw. Hiermee houden we onze leden op de hoogte van lopende campagnes, interessante artikels, nieuwe acties, enz. Op de achterkant van de telex staat telkens een raamaffiche. Ondersteun de lopende campagne door de affiche ook bij u thuis op te hangen. Wil je graag de Vredetelex ontvangen? Word dan lid van vzw Vrede. Dit kan al vanaf 1 euro per maand als gewoon lid of vanaf 5 euro per maand als steunend lid!

Laatste nummers

Word lid

Winkel
Winkel

Via onze webwinkel bieden we campagne kledij, vlaggen en boeken aan die gerelateerd zijn aan het Vredesthema. Neem een kijkje en bestel jouw producten!

Aanbod webshop

Bestellen

Vorming
Vorming

Onze vredesbeweging gaat er vanuit dat goede informatie een noodzakelijke basis vormt voor elke sociale actie. Dat doen we op verschillende manieren. Een daarvan betreft lezingen, informatieavonden, vormingsgesprekken. We blijven zoals in het verleden sprekers aanbieden over thema’s die van doen hebben met internationale politiek, vredes- en ontwikkelingsproblematiek. Daarnaast kan je ook nog steeds bij ons terecht voor onze bibliotheek met een gespecialiseerd boeken- en tijdschriftenaanbod rond onderstaande thema’s.

Bibliotheek Jan Verwest
Bibliotheek Jan Verwest

Bibliotheek 'Jan Verwest' met honderden (recente) titels over wapenhandel, landen uit het Midden-Oosten, Geopolitiek, kernwapens, SIPRI's, ... en enkele tijdschriftabonnementen zoals 'De Koerden', 'New Left review', 'Z-Magazine', 'Monde Diplomatique', 'Middle East report'. Groot aanbod van Vredesaffiches, vredesvlaggen , stickers en T-shirts. Open tijdens de kantooruren, maar graag een berichtje vooraf wanneer u langskomt

© 2021 vrede vzw - website by