Activiteit

datum 
do 12 okt 2017
Uur 
20u30
plaats 
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek
BE
wie 
RIS ism Broederlijk Delen en Westrand
The Ramallah Sessions

The Ramallah Sessions

Op donderdag 12 oktober organiseert RIS in samenwerking met Broederlijk Delen en Westrand THE RAMALLAH SESSIONS.

Op het programma staat een muziek- en video voorstelling van twee muzikanten uit Gent, een documentairemaker en een fotograaf. Samen brengen ze een knap portret over Palestina. 
Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/2212449

Palestina-kenner van Broederlijk Delen, Brigitte Hermans, neemt ons mee in gesprek met deze muzikanten. Tine Danckaers van MO* magazine is moderator van dienst. We sluiten deze avond af met een hapje en een glaasje.

Je bent van harte welkom om met een tweede persoon naar keuze, gratis naar deze voorstelling te komen.  Zolang de voorraad strekt. Volg hiervoor deze instructies: ga op de site van Westrand naar de voorstelling, bestellen, geef de promocode documentaire in, kies het gewenste aantal tickets (max. 2), ga verder, kies je plaats(en), afrekenen, breng je gegevens in, ga verder, kies Print at home of afhalen aan balie, ga verder en bevestig.
 
Naar aanleiding van 50 jaar bezetting kan je daarbij van 26 september tot 6 oktober naar de fototentoonstelling Vreedzaam Verzet in Israël en Palestina van Broederlijk Delen.

Praktisch:

  • donderdag, 12 oktober 2017, 20:30
  • CC Westrand, Kamerijklaan 46, 1700, Dilbeek, België
© 2018 vrede vzw - website by